Mutta siis, banaaniletut. Nämä olivat taannoin oikea ruokailmiö ja tuntuukin, että kaikki ovat näitä tehneet. Meidänkin ensimmäinen kokeilu on jo useamman vuoden takaa, mutta olivat pitkään unohduksissa. Ehkä siis ihan tarpeellista tallentaa letut blogimuistiin.
Lettuihin tarvitsee kypsiä banaaneja, itse asiassa ylikypsät banskut uppoavat lettuihin paremmin kuin hyvin.
Banaaniletut
2 kypsää banaania
4 kananmunaa
Soseuta kuoritut banaanit esim. sauvasekoittimella. Riko joukkoon kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Paista lettupannulla tai paistinpannulla pancake-tyyliin yksi paksumpi lettu kerrallaan voissa keskilämmöllä.
Meillä syötiin näitä sunnuntaiaamuna vaahterasiirapin ja tuoreiden karpaloiden kera. Mikä tahansa, mikä sopii lisukkeeksi tavallisille letuille, sopii myös näiden banaanilettujen kylkeen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti